Rood Licht Therapie Lamp

84.98

Aanbieding!

Rood Licht Therapie Lamp

84.98

Gratis verzending voor alle bestellingen

Beschrijving

Genees van binnenuit en breng het lichaam weer in balans in het comfort van je eigen huis

De Ortorex Red Light Lamp heeft een regenererend en helend effect op de cellen van je lichaam. Dit verlicht op zijn beurt spasmen, pijn en vermoeidheid door de zuurstoftoevoer in het lichaam te verhogen. Bovendien wordt het uiterlijk van de huid verbeterd. Deze behandeling versterkt ook het immuunsysteem en verbetert de slaapkwaliteit.

Pijnbestrijding
Door de bloeddoorstroming te verbeteren, vermindert onze lamp spierpijn, zwelling en ontsteking. Het versnelt het genezingsproces voor een sneller herstel.
Huidverjonging
De Ortorex Lamp bevordert de groei van collageen. Het minimaliseert rimpels, littekens, roodheid en acne. Bovendien maakt het de huid elastischer en vermindert het ongelijkmatige teint en pigmentvlekken.
Energieboost
Onze lamp versterkt de mitochondriën. Hierdoor wordt het energieniveau verhoogd en het welzijn verbeterd. Dit bevordert ook de ontspanning en helpt om beter te slapen.
Lichaamsdekking

Onze lamp heeft 225 LED's om het welzijn van het hele organisme te verbeteren.

Meerdere posities

Onze lamp kan horizontaal, verticaal of los worden opgehangen.

Gemakkelijk te gebruiken

Je hoeft hem alleen maar aan te sluiten, de bril op te zetten en gedurende 2-15 minuten op een afstand van 0-78 inch (0-2 m) te gaan zitten.

Meer redenen om van onze lamp te houden
Veilig
Pijnloos
Lichtgewicht
Draagbaar
Energiebesparend
Brede Dekking
Specificaties
Afmetingen:
12.2x12.2x1.3 inch (31 x 31 x 3.3 cm)
Golflengte:
Rood:
660 nm
Rood Infrarood:
850 nm
Gewicht:
2.43 ibs (1.1 kg)
Aantal LED's:
225
4.81
16 Beoordelingen Schrijf een review
95%
van de respondenten zou dit aanbevelen aan een vriend

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. S****a (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik heb deze gekocht om op mijn benen te gebruiken. Het produceert wat warmte en dat voelt zeker goed. Ik heb het niet zo vaak gebruikt als dagelijks wordt aanbevolen, dus ik kan niets zeggen over het genezende vermogen. Maar mijn benen voelen na elk gebruik beter aan.

 2. D****y (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik heb deze lamp nog maar een paar dagen, maar hij is van mooie kwaliteit en formaat. Ik kijk ernaar uit om hem dagelijks te gebruiken voor ontspanning en huidverzorging.

 3. A**a (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik raad deze rode lichttherapielamp aan iedereen aan. Deze lamp is gemakkelijk te gebruiken op mijn voeten, ik kan een boek lezen terwijl ik de therapie doe. Helpt bij de neuropathie in mijn voeten!

 4. A***y (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik ben absoluut een fan van roodlichttherapie! Ik ben zo blij dat ik deze lamp heb besteld. Binnen 10 dagen zag ik een verschil in ouderdomsvlekken en rimpels op mijn voorhoofd. Na dagelijks gebruik is de pijn van artritis verminderd! Een echte aanrader!

 5. P***t (geverifieerde koper)

  Nederland

  Er zijn veel lampjes en ze zijn allemaal helder genoeg en werken nu al een maand. Er is niets mis met dit apparaat. Mijn vrouw gebruikt het graag twee keer per week voor ze naar bed gaat en zegt dat het haar helpt.

 6. M***a (geverifieerde koper)

  Nederland

  Perfecte kleine rood licht therapie sessies thuis!!! Ik gebruik het voor mijn gezicht en mijn vriend gebruikt het voor zijn rug en beenspieren!!! We vinden het geweldig!