⏰Utverkoop eindigt 23.05. ⏰ 50% KORTING + Gratis verzending

Verzendbeleid

Gratis Verzending

We zijn verheugd dat we gratis verzending kunnen bieden voor al onze artikelen, waarbij elk aspect van het verzendproces aan bod komt. Er zijn geen verborgen kosten; het bedrag dat op onze site wordt weergegeven is alles wat je betaalt.

Verwerking van Bestellingen

Bestellingen worden doorgaans binnen 2-3 werkdagen na plaatsing verwerkt en klaargemaakt. Houd er rekening mee dat weekenden en feestdagen dit schema kunnen beïnvloeden. Als er opmerkelijke vertragingen zijn, nemen we contact op via e-mail.

Verwachte Leveringsduur

Na de voorbereiding van je bestelling varieert de verwachte levertijd van 3 tot 10 werkdagen, afhankelijk van je adres. Het is belangrijk om te begrijpen dat dit slechts schattingen zijn en dat de werkelijke levertijd kan afwijken.

Een Bevel Intrekken

Als u besluit uw bestelling te herroepen, kunt u dit binnen een dag na het plaatsen van de bestelling doen. Om uw bestelling te herroepen, stuurt u een e-mail naar [email protected], met vermelding van uw bestelreferentie en de reden achter de annulering. Bestellingen die al zijn afgehandeld of verzonden, kunnen niet worden herroepen.

Mogelijke Leveringsproblemen

Mochten er onverwachte haperingen of onderbrekingen zijn bij je zending, dan kun je er zeker van zijn dat we je snel op de hoogte houden. Ook al streven we naar stipte leveringen, onvoorziene situaties zoals weersomstandigheden, problemen met vervoerders of andere externe factoren kunnen van invloed zijn op het afleverschema.

Je Bestelling Volgen

Zodra je artikelen worden verzonden, ontvang je een bevestigingse-mail met de trackinggegevens, zodat je de status van je pakket kunt controleren.

Pakketten: Beschadigd of Zoekgeraakt

Als je vermoedt dat je pakket zoek is geraakt of tijdens het transport is beschadigd, neem dan onmiddellijk contact op met ons supportteam. We zullen de situatie onderzoeken en passende maatregelen nemen.

Precisie in Adres

Controleer of het afleveradres dat je opgeeft bij de betaling nauwkeurig en juist is. Ortorex is niet verantwoordelijk voor pakketten die onjuiste locaties bereiken door fouten van de koper. In situaties waarin pakketten worden teruggestuurd vanwege verkeerde adressen, kunnen extra verzendkosten in rekening worden gebracht.

Wij waarderen uw keuze voor Ortorex. Voor vragen of feedback over onze verzendrichtlijnen staat ons klantenserviceteam altijd klaar om u te helpen.

Jessica
Jessica B.
Held voor klantgeluk
Vragen hebben?
Onze bekroonde klantenservice staat voor u klaar
Email ons: [email protected]

Medische Disclaimer


De medische toestand van elk individu verschilt, en het gebruik van onze producten is niet gegarandeerd 100% doeltreffend voor iedereen.

Als u te maken heeft met een klinische ziekte of chronische pijn, raadpleeg dan uw arts voor medisch advies over uw medische toestand.

Elk product met 20% korting
Je korting verloopt over:
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0