Tractie-Inrichting Over de Deurhals

39.9869.99

Aanbieding!

Tractie-Inrichting Over de Deurhals

39.9869.99

Gratis verzending voor alle bestellingen

Beschrijving

Strek pijnlijke nek en nerveuze spanning weg! Het Tractie-Inrichting Over De Deurhals biedt een eenvoudige, effectieve en snelle fysieke behandeling die je alleen thuis kunt uitvoeren!

Het Tractie-Inrichting Over De Deurhals is ontworpen om tractie aan je nek te geven, wervels te helpen uitlijnen en stabiliseren en nek- en rugpijn veroorzaakt door stijve spieren en stress snel te verlichten. Het is effectief gebleken bij de behandeling van een verscheidenheid aan aandoeningen, waaronder beknelde of samengedrukte zenuwen,uitpuilende of hernia’s, cervicale spondylose, nerveweefsel en kleine fracturen van de halswervelkolom.

Dit tractieapparaat is een veelzijdig, gemakkelijk te gebruiken product, waarmee je van de voordelen van fysiotherapie kunt genieten in het comfort van je eigen huis. Het apparaat maakt het gemakkelijk om fysiotherapie-oefeningen te doen op elke plek met een deur zoals thuis, op kantoor of zelfs op reis.

Het is heel eenvoudig te bedienen. Je hoeft alleen maar de bandjes in lijn te brengen met de inkepingen en je kin in de kinbandjes te plaatsen. Het tractieapparaat biedt een krachtige ondersteuning om de druk op de spieren te verlichten, waardoor je nek en wervelkolom sneller herstellen. Geniet van de ervaring wanneer het tractieapparaat uw nek effectief uitrekt om ongemakkelijke pijn, stress en spanningen te verlichten, zodat u pijnvrij bent.

✔️ VERLICHTING VAN PIJN – Verlicht de druk op spieren, zenuwweefsel, nek en wervelkolom decompressie en kleine breuken van de halswervelkolom.

✔️ GOEDE BEHANDELING – Effectief bij fysiotherapie, nekpijn, artritis, discus bulges, hernia’s en meer.

✔️ DRAAGBAAR EN ERGONOMISCH – Lichtgewicht, verstelbaar zodat hij op elke deur past. Handig voor fysiotherapie-oefeningen thuis, op kantoor of onderweg.

✔️ EENVOUDIG TE INSTALLEREN EN TE BEDIENEN – Geen gereedschap nodig voor montage, gebruikt over de bovenkant van de deur. Het ontwerp van de apparatuur maakt het gemakkelijk te bedienen.

4.69
16 Beoordelingen Schrijf een review
95%
van de respondenten zou dit aanbevelen aan een vriend

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. G***r (geverifieerde koper)

  Nederland

  Het is echt een nuttig ding!!!

 2. N***K (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik heb een hernia op C6-7. Ik ben naar twee verschillende fysiotherapeuten geweest. Ik ben naar twee verschillende fysiotherapeuten geweest, maar dat hielp allemaal niet veel en het was een grote verspilling van de verzekeringspremie. Dit ding is geweldig en elke cent waard! Na 3-4 dagen merkte ik al grote verbetering. Ik gebruik het drie keer per dag, telkens 20 minuten. Het werkt!

 3. G***n (geverifieerde koper)

  Nederland

  Het verlichtte mijn nekproblemen voor een korte periode. Een echte aanrader.

 4. A***m (geverifieerde koper)

  Nederland

  Sterk en veilig product. Zeer gemakkelijk te gebruiken. Betaalbare prijs. Sterk aanbevolen.

 5. D***v (geverifieerde koper)

  Nederland

  Mijn vrouw had problemen met haar nek. De pijn duurde al een paar maanden en werd slopend. Voor de prijs dacht ik dat het het proberen waard zou zijn. Dat was ook zo. Ze gebruikte het een paar keer per dag gedurende een week of zo, daarna verminderde ze het naar één keer per dag voor nog eens 3 of 4 weken. Succes. De pijn is verdwenen.

 6. V***a (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik gebruik het elke dag. Mijn chiropractor raadde het me aan en het werkt geweldig.

 7. P***p (geverifieerde koper)

  Nederland

  Gemakkelijk op te zetten. Ik vind het heel effectief voor mijn nek- en rugpijn.

 8. D***o (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik heb een beknelde zenuw in mijn nek en het helpt de pijn te verlichten. Het werkt zelfs beter dan de chiropractor.

 9. T***v (geverifieerde koper)

  Nederland

  Mijn nekpijn was meteen verdwenen en ik hoefde niet geopereerd te worden!

 10. A***v (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik vind het heerlijk. Met alle schade aan mijn nek is dit een dagelijkse routine voor me. Ik heb hem zo aangepast dat hij permanent gemonteerd is. Dus ik kan aan mijn bureau zitten en hem gebruiken terwijl ik aan mijn computer werk. 15-20 minuten per dag. Geweldige pijnverlichting voor mijn nek en beschadigde schouder.