Ortorex™ Heup-up Bekken Correctie Riem

29.99

Aanbieding!

Ortorex™ Heup-up Bekken Correctie Riem

29.99

Gratis verzending voor alle bestellingen

Beschrijving

Laat heup- en bekkenpijn je er niet van weerhouden je dagelijkse leven op te pakken!

Waarom heb ik dit nodig?

Pijn in de onderrug of heup? Maak je geen zorgen, je bent niet de enige. 78 procent van de mensen heeft een anterieure of laterale bekkenkanteling. De redenen hiervoor kunnen variëren: zittend werk, zwangerschap, blessures. Een onevenwichtige bekkenhouding kan een slechte houding en chronische pijn veroorzaken, terwijl het je prestaties beperkt en zelfs je humeur beïnvloedt. In sommige gevallen kunnen knieën en enkels ook pijn doen.

De Ortorex™ Heup-up Bekken Correctie Riem ondersteunt en stabiliseert uw heupen en bekken effectief om te verlichten: bekkenpijn, bovenbeenpijn, rugpijn, heuppijn, bekkengordelpijn, piriformis syndroom of symphysis pubis disfunctie. Het helpt zenuwpijn te elimineren die wordt veroorzaakt door SI-gewricht disfunctie en biedt het broodnodige comfort.

Daarnaast is deze correctiegordel geweldig om atleten te helpen de juiste bekkenvorm te behouden tijdens het sporten om blessures te voorkomen.

WY ORTOREX™?

De Ortorex™ Gordel is geen tijdelijke oplossing. Zodra uw lichaam gewend is aan het dragen van onze correctiegordel, zal er een spiergeheugen worden gevormd zodat uw lichaam zich, zelfs nadat u de gordel heeft afgedaan, natuurlijk zal aanpassen aan de nieuwere en gezondere houding. Het lichte maar stevige materiaal is verstelbaar en gemaakt van een ademende stof om lucht en vocht door te laten.

Ontworpen om comfortabel dag en nacht gedragen te worden, het past bij een heupomtrek van 30 tot 55 inch, voor zowel mannen als vrouwen. U kunt het gemakkelijk onder kleding dragen om uw pijnlijke heupen en rug de verlichting te geven die het nodig heeft. De anti-slip silicone strips op de binnenste riem voorkomt dat de riem op en neer glijdt. Zorg ervoor dat je de riem niet te strak aantrekt en draag hem op de heup onderrug, waardoor hij onmerkbaar wordt tijdens je dagelijkse activiteiten.

GROOTTEKAART:

HOE DE ORTOREX™ HEUP-UP BEKKENCORRECTIEGORDEL TE DRAGEN:

 

4.87
16 Beoordelingen Schrijf een review
95%
van de respondenten zou dit aanbevelen aan een vriend

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. A******e (geverifieerde koper)

  Nederland

  Geweldig product!

 2. Y*****l (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik gebruik hem tijdens het fietsen of wandelen. Blijkt erg stevig en nuttig te zijn. Bedankt.

 3. Z***z (geverifieerde koper)

  Nederland

  Zeer goed gemaakt! Verzacht echt de pijn!

 4. C***y (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik loop beter en heb veel minder pijn; deze riem is zelfs comfortabel om in te zitten! Ik kan hem onder mijn spijkerbroek dragen en dat is fijn. Zo blij dat ik deze riem heb gevonden!

 5. Z*m (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik heb al jaren pijn aan de ischiaszenuw door een ontstoken SI-gewricht. Deze gordel helpt mijn losse heupen strakker te maken, ik voelde meteen verlichting toen ik hem omdeed.

 6. Zeer onder de indruk van deze riem :))) Ik had niet echt hoge verwachtingen wat betreft de resultaten, maar ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was. (geverifieerde koper)

  Nederland

  Zeer onder de indruk van deze riem :))) Ik had niet echt hoge verwachtingen wat betreft de resultaten, maar ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was.

 7. U**u (geverifieerde koper)

  Nederland

  Dit is een geweldig product. Ik heb ernstige SI-disfunctie en heb geprobeerd mijn kwaal te verhelpen met cortisoninjecties, fysiotherapie, enz. Niets leek te helpen totdat ik over deze riem las.

 8. X*****d (geverifieerde koper)

  Nederland

  Dit biedt uitstekende ondersteuning voor mijn gespannen bekkengewricht. Het houdt mijn twee kanten in de juiste uitlijning.

 9. M**p (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik vind dit echt fijn voor mijn lage rugpijn. Ik heb bredere geprobeerd met alle toeters en bellen, maar die waren allemaal te pietluttig en oncomfortabel.

 10. S****i (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik raad het iedereen aan die last heeft van rugpijn. Het heeft mijn leven veranderd!