Kinesiologie Tape

58.49125.98

Aanbieding!

Kinesiologie Tape

58.49125.98

Gratis verzending voor alle bestellingen

Beschrijving

Stop met het lijden aan aanhoudende blessures! Maak een einde aan de pijn en help je spieren sneller te genezen met kinesiologie tape!

Kinesiologie tape is een elastische lichaamstape met een sterke kleeflaag aan één uiteinde, bedoeld om aan de huid te plakken en deze uit te rekken. Het trekt aan de bovenste huidlagen, creëert meer ruimte tussen de lederhuid en de spier. Deze ruimte verlicht de druk op de lymfekanalen in het gebied en creëert meer ruimte voor de lymfestroom. Dit zorgt voor betere lymfedrainage door een aangetast gebied. Meer ruimte zorgt voor grotere contractiliteit van de spieren, wat resulteert in betere spierprestaties. Het uiteindelijke resultaat is minder spiervermoeidheid, een groter bewegingsbereik en een betere kwaliteit van de spiercontractie.

 width=

De voordelen van het gebruik van kinesiologietape:

 • Het verlichten van pijn
 • Bruise en blessureherstel
 • Het verminderen van ontstekingen en zwellingen
 • Spier- en gewrichtsherstel en ondersteuning
 • Spasmepreventie
 • Toekomstige blessurepreventie
 • Betere atletische prestaties

De tape kan uitgerekt worden tot 70% van de rustlengte. De tape rekt gemakkelijk uit en geeft je een ongeëvenaard niveau van ondersteuning, comfort en ontspanning voor je spieren en gewrichten. Het is ook waterdicht, ademend en lichtgewicht en belemmert u niet in uw volledige bewegingsbereik. Er zijn voorgesneden tape-strips voor een groot aantal lichaamsdelen. De kinesiologie tape is bedoeld voor preventief onderhoud en kan worden gebruikt voor een grote verscheidenheid aan toepassingen. Bijvoorbeeld voor betere trainingen, actief hardlopen, een volleybalwedstrijd, wielrennen of andere atletische activiteiten.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

✔️ EFFECTIEVE BEHANDELING FYSIOTHERAPIE – Biedt je spieren en gewrichten ondersteuning, stabiliteit en decompressie om een veelheid aan blessures aan te pakken, spieren te ontspannen, ontstekingen te verminderen en atletische prestaties te verbeteren.

✔️ ECONOMISCH – Na verloop van tijd voordeliger dan andere modaliteiten. Het is gemakkelijk aan te brengen en kan gedurende een langere periode worden gebruikt.

✔️ GESCHIKT VOOR EEN VARIËTEIT VAN TOEPASSINGEN – Kan worden gebruikt voor elk deel van je lichaam en heeft een breed scala aan toepassingen: tijdens en na de training, hardlopen, fietsen, sportspellen en nog veel meer.

4.63
16 Beoordelingen Schrijf een review
95%
van de respondenten zou dit aanbevelen aan een vriend

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Z**n (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik vind het fijn dat deze tape niet zo volumineus is als een brace. Een probleem is dat het niet zo goed plakt als het merk dat mijn OT heeft en na 2 uur op sommige plekken begint af te bladderen. Desondanks geeft het echt goede ondersteuning.

 2. L**a (geverifieerde koper)

  Nederland

  Dit is mijn nieuwe favoriete merk kinesiologie tape! Ik ben fysiotherapeut en heb veel verschillende merken gebruikt voor mezelf en mijn patiënten. De meeste doen hun werk, maar blijven maar maximaal 2-3 dagen zitten. Deze tape bleef een hele week zitten en bleef goed zitten!

 3. I***a (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik gebruik deze tape voor pijn in mijn voeten. Het werd aanbevolen door een fysiotherapeut die het meerdere keren bij mij gebruikte met uitstekende resultaten. Ik ben erg blij met deze. Ik maak het gebied schoon met alcohol voordat ik het aanbreng en het blijft gemakkelijk 4-5 dagen zitten. Ik gebruik wel een föhn om het te drogen na het douchen, want als ik geen tijd neem om het te drogen, blijft het minder lang zitten.

 4. Y****e (geverifieerde koper)

  Nederland

  Het snijdt en plakt vrij gemakkelijk. Het is gemakkelijk los te trekken als het tijdens het aanbrengen aan zichzelf blijft plakken. Het blijft ongeveer 3 dagen zitten totdat je het onder de douche verwijdert. Over het algemeen merk ik wel verschil tussen wanneer ik de tape wel en niet gebruik.

 5. N***e (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik heb eerder dit jaar een knieoperatie gehad, dus ik heb hem gekocht om te ondersteunen. Het werkt geweldig en verlicht mijn pijnklachten. Makkelijk te verwijderen en aan te brengen als je het volgens de aanwijzingen doet. Ik zou het opnieuw kopen.

 6. C**a (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik ben allergisch voor lijm op mijn huid, maar deze hypoallergene tape kan meerdere dagen op mijn huid blijven zitten zonder dat het jeukt. Mijn huid is in orde als ik het verwijder. Het leek niet echt invloed te hebben op het probleem dat ik heb, maar ik weet dat het bij anderen wel werkt.

 7. E**a (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik heb gehoord dat het helpt bij de bloedsomloop en genezing en dat het minder pijn doet. Het is waar! Ik heb chronische peesontsteking en heb ook een gewrichtsband geblesseerd. Ik sneed het in repen, bracht het aan op mijn pols in een kruispatroon en ik was zo gezegend om te ontdekken dat het echt werkt! En je kunt er prima mee douchen. Een aanrader!

 8. K******e (geverifieerde koper)

  Nederland

  Schilfert niet af. Ik vind het erg nuttig

 9. G***y (geverifieerde koper)

  Nederland

  Geweldig voor workouts! Hoge kwaliteit tape!

 10. D***l (geverifieerde koper)

  Nederland

  Goede rek en hechting! Werkt goed voor mij en mijn gewrichten.