Slimme Visuele Tool voor het Verwijderen van Oorsmeer

29.99

Aanbieding!

Slimme Visuele Tool voor het Verwijderen van Oorsmeer

29.99

Gratis verzending voor alle bestellingen

Beschrijving

Controleer en onderhoud de gezondheid van je oren

Met de Ortorex Ear Tool kun je de conditie van het trommelvlies en de gehoorgang controleren. Het zorgt voor een diepe reiniging op een pijnloze en veilige manier. Dit helpt weer bij het behouden van een goed gehoor en het verlichten van irritatie en andere oorproblemen.

Efficiënte visuals
De Ortorex Smart Tool heeft een HD anti-condens camera die het beeld op je telefoon vertaalt. Hij kan tot 20x vergroten om kristalheldere beelden van je gehoorgang te krijgen.
Cerumen verwijderen
Ons apparaat maakt gebruik van een superslanke lens die snel en comfortabel diep in de gehoorgang kan reiken tot aan het trommelvlies. In tegenstelling tot wattenstaafjes duwt het het oorsmeer niet naar voren, maar verwijdert het voorzichtig met de lepelpunt. Hierdoor vermindert ons apparaat het suizen en jeuk veroorzaakt door cerumenverstopping.
Goed horen
Een onbehandelde ophoping van oorsmeer kan leiden tot slechthorendheid. Ons apparaat deblokkeert de gehoorgang en helpt het gehoor optimaal te houden.
Veilig in gebruik

De verstelbare beschermende oordopjes zijn klein en flexibel en voorkomen onbedoeld letsel aan de kwetsbare gehoorgang.

Gebruiksvriendelijk

Download gewoon de app, verbind hem met de telefoon via WiFi en start de procedure.

Veelzijdige toepasbaarheid

Ons instrument kan ook gebruikt worden voor je neus, mond, keel en andere lichaamsdelen. Bovendien is het geschikt voor volwassenen, kinderen en huisdieren.

Meer redenen om van onze tool te houden
Lichtgewicht
Gezinsgericht
Draagbaar
USB-Voeding
4.55
11 Beoordelingen Schrijf een review
95%
van de respondenten zou dit aanbevelen aan een vriend

Ratings Distribution

Reviewed by 11 customers
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. C**a (geverifieerde koper)

  Nederland

  Hiermee kun je eenvoudig oorsmeer uit de gehoorgang verwijderen. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en maakt verbinding met je telefoon via wifi en een app. Geweldige prijs en een must have als je zeker wilt weten dat je oren schoon en helder blijven.

 2. K**y (geverifieerde koper)

  Nederland

  Dit vond ik echt geweldig! Ik heb een oorontsteking omdat ik wattenstaafjes gebruikte om mijn oor schoon te maken, maar met dit hoef ik dat niet meer te doen! Ik vond het geweldig!

 3. J***e (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik heb altijd overtollig oorsmeer geproduceerd en ben zo vaak naar de kliniek geweest als mijn oren daardoor verstopt raakten. Dit apparaatje kostte me ongeveer 5 minuten om mijn oren schoon te krijgen! Neem je tijd en wees voorzichtig! Ik ging niet te ver in mijn oren omdat ik bang ben, maar dit werkte zo goed!

 4. D**a (geverifieerde koper)

  Nederland

  De camera is van verrassend hoge kwaliteit! Het werkt!!! Ik heb de dokter vermeden dankzij dit

 5. N***a (geverifieerde koper)

  Nederland

  Dit apparaat is geweldig! Mijn oren zijn nog nooit zo schoon geweest! Veilig gebruik, geweldige camera, eenvoudig te installeren! Je zult niet teleurgesteld zijn!

 6. P****a (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik kan de opluchting niet beschrijven na het verwijderen van een enorme oorsmeerverstopping uit beide gehoorgangen. Het was even wennen aan de oriëntatie en beweging, maar dit ding is ongelooflijk!

 7. B*n (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik kreeg dit om mijn oorontsteking te controleren en het hielp echt om te zien wat er aan de hand was. Je moet de basisinstructies volgen zodat je je oor niet beschadigt. Je kunt het ook gebruiken om je amandelen te controleren, wat ook geweldig is.

 8. M**e (geverifieerde koper)

  Nederland

  Mijn oor is verstopt en rinkelt. Ik heb dit instrument gekocht om te zien wat er in mijn oor zit en het werkt heel gemakkelijk. Ik kan duidelijk de hele binnenkant van mijn oor zien. Ik zag wat ik dacht dat misschien oorsmeer was en heb het scherm naar een oorarts gestuurd. Geweldig apparaat!

 9. O***a (geverifieerde koper)

  Nederland

  Super blij met dit gereedschap! Gekocht voor mijn moeder. Het is gemakkelijk aan te sluiten op je telefoon en te bedienen. De kwaliteit van de foto is goed. Heel erg bedankt!

 10. A***e (geverifieerde koper)

  Nederland

  Dit is erg gebruiksvriendelijk en nuttig om te zien of er sprake is van wasophoping of infectie.