Nekpijn Bundel 25% KORTING

Oorspronkelijke prijs was: €150.00.Huidige prijs is: €99.98.

Aanbieding!

Nekpijn Bundel 25% KORTING

Oorspronkelijke prijs was: €150.00.Huidige prijs is: €99.98.

Voorgevormd Orthopedisch Traagschuim Kussen voor Nekpijn

Elektrisch Verwarmingskussen

Opblaasbare Cervicale Tractie Kraag Apparaat voor Nekpijn

Gratis verzending voor alle bestellingen

Beschrijving

Weg met nek- en schouderpijn!

Deze ORTOREX™ producten helpen je de pijn in de nek, schouders en rug te verlichten. Ons voorgevormde kussen zorgt voor een ononderbroken nachtrust. Het ergonomische ontwerp houdt uw hoofd in een natuurlijke positie. Hierdoor neemt de druk op je spieren af en voel je je verfrist. Het langzaam terugveerende traagschuim verliest zijn vorm niet na langdurig gebruik.

Het ORTOREX™ Kompres behandelt chronische pijn met zowel vocht- als droogtherapie. Het verspreidt warmte naar gebieden van stress en spanning. Dit helpt om de spanning te verminderen en de spieren te ontspannen. Bovendien kun je het op andere lichaamsdelen plaatsen om ongemakken te verlichten. De digitale controller kan drie warmteniveaus leveren.

De ORTOREX™ Tractiekraag helpt de druk op uw ruggengraat te verlichten. Hij trekt uw hoofd uit de nek om uitzetting te creëren en compressie te elimineren. Deze stretching richt de plaatsing van de ruggengraatschijf uit. Ons apparaat behandelt nekverstuikingen, artritis en cervicale spierspasmen. Deze kraag is in minder dan een minuut opgeblazen met een eenvoudig te gebruiken luchtpomp. Je kunt ook de hoeveelheid lucht regelen.

4.78
9 Beoordelingen Schrijf een review
95%
van de respondenten zou dit aanbevelen aan een vriend

Ratings Distribution

Reviewed by 9 customers
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. T*m (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik heb deze set voor mijn vader gekocht. Hij heeft al bijna twee jaar last van nekpijn. Volgens hem is de pijn nu relatief minder.

 2. R**a (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik was op zoek naar een goed elektrisch verwarmingskussen en kon er lange tijd geen vinden. Toen besloot ik een opblaasbaar nekapparaat te kopen en vond ik deze set die Ortorex aanbiedt. Ik ben blij dat ik deze 3-in-1 set heb gekocht. Alle producten in de set zijn van hoge kwaliteit. Hartelijk bedankt!

 3. F**y (geverifieerde koper)

  Nederland

  De meest nuttige producten om nekpijn te overwinnen! Ik ben dol op deze set en raad hem ten zeerste aan!

 4. E**a (geverifieerde koper)

  Nederland

  Het was een cadeau van mijn zus, waar ik heel dankbaar voor ben. Het helpt me echt om mijn nekpijn te verlichten. Mijn moeder houdt ook van deze set, vooral het elektrische verwarmingskussen)))

 5. E***y (geverifieerde koper)

  Nederland

  Het kussen en het verwarmingskussen zijn van zeer goede kwaliteit. Het nekkentrekapparaat is ook goed. Het is heel gemakkelijk te gebruiken, maar na gebruik realiseerde ik me dat ik het helemaal niet nodig had. Ik geef het aan mijn moeder.

 6. R**m (geverifieerde koper)

  Nederland

  Dankzij het orthopedische kussen voel ik me rustiger en slaap ik met volle teugen. Dit is een levensredder voor mij <3 Ik gebruik een elektrisch verwarmingskussen na een bad en een opblaasbare nekkraag, zelfs tijdens het autorijden.

 7. T***v (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik raad deze bundel ten zeerste aan! Het bevat immers de meest nuttige producten voor ondersteuning van de nek. De kwaliteit van de producten is van hoog niveau. De prijs is betaalbaar en de moeite waard voor dit soort producten))

 8. K***y (geverifieerde koper)

  Nederland

  Alle producten zijn goed, maar ik geef de voorkeur aan een elektrisch verwarmingskussen. Het is gewoon liefde 🙂

 9. N**a (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik ben dol op deze set tegen nekpijn. Alle producten zijn erg nuttig en van goede kwaliteit. Goed!