Volledig Gelaatsscherm Vizier

Oorspronkelijke prijs was: €38.00.Huidige prijs is: €24.98.

Aanbieding!

Volledig Gelaatsscherm Vizier

Oorspronkelijke prijs was: €38.00.Huidige prijs is: €24.98.

Gratis verzending voor alle bestellingen

Beschrijving

Bescherm je ogen en gezicht tegen gevaarlijke microben met het ORTOREX Volledig Gelaatsscherm Vizier!

Het ORTOREX™ Vizier met Volgelaatsscherm beschermt je tegen ongewenste druppelsstof, of gevaarlijke microben die je ongemak kunnen bezorgen en later de oorzaak kunnen worden van ernstige ziekten. Daarom zijn volgelaatsmaskers zo belangrijk. Gezichtsmaskers beschermen alleen je neus en mond, maar je ogen blijven onbeschermd. De ademhalingsdruppeltjes die vrijkomen wanneer iemand hoest of niest, kunnen je lichaam binnendringen via je ogen. Onze gezichtsbeschermers bedekken je gezicht aan de bovenkant, zijkanten en onder de kin. Hierdoor is de drager beschermd tegen zelfs de kleinste druppeltjes.

Ons Volledige Gelaatsscherm is gemaakt van anti-condens materiaal dat zorgt voor helder zicht en superieure optiek die de maximale hoeveelheid licht doorlaat. Dankzij het eersteklas materiaal en comfortabele ontwerp biedt de bril  180-graden bescherming  tegen speeksel, stof of andere ongewenste druppels. Zelfs als je het lange tijd draagt, zal er geen vermoeidheid optreden en het is ideaal voor langdurig gebruik.

Het ORTOREX™ Volgelaatsschermvizier zit comfortabel op je gezicht met een frame dat rond je oren plooit als een bril en blijft zitten als je beweegt. Het schild kan gemakkelijk worden schoongemaakt of vervangen als dat nodig is. Bovendien past hij over de meeste brillen. Bovendien is het lichtgewicht. Het volgelaatsvizier is een vervangbaar ding als je reist in een pandemie en is ideaal voor de meeste werkplekken. Je kunt meerdere van deze veiligheidsgelaatsschermen in je dagrugzak, thuis, op het werk of in je auto bewaren en ze gebruiken als je weggaat, in de keuken of op kantoor bent.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN:

✔️ BIEDT VOLLEDIGE GEZICHTSBEDEKKING – Het bedekt het gebied van de bovenkant van de wenkbrauwen tot de kin, waardoor speeksel, stof of andere ongewenste druppels uit je gezicht worden gehouden.

✔️ BESCHERMT TEGEN VIRUSSEN – De ademhalingsdruppeltjes die vrijkomen wanneer iemand hoest of niest, kunnen je lichaam binnendringen via de ogen. Ons gelaatsscherm beschermt je hele gezicht, inclusief de ogen, en voorkomt mogelijke virussen.

✔️ BlIJFT ALTIJD PLAATSBAAR – Het zit comfortabel op je gezicht met een montuur dat rond je oren plooit als een bril en blijft zitten als je beweegt.

✔️ BEÏNVESTIGT HET ZICHT NIET – Dankzij het anticondens PET-materiaal biedt het helder zicht en laat het zoveel mogelijk licht door in het afgeschermde vizier.

✔️ KAN GEREINIGD OF VERVANGD WORDEN – Het belangrijkste is dat je het schild na een aantal keer gebruik gemakkelijk kunt reinigen of vervangen door een nieuwe.

✔️ BEREIKT WIJDTE TOEPASSING – Ons volledige gelaatsscherm is veelzijdig voor verschillende toepassingen, waaronder industriële en thuisomgevingen.

4.73
15 Beoordelingen Schrijf een review
95%
van de respondenten zou dit aanbevelen aan een vriend

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. A**e (geverifieerde koper)

  Nederland

  Vrienden, deze zijn veel beter dan de gebruikelijke gezichtsmaskers! Ze zijn heel comfortabel en makkelijk te gebruiken! Mijn kleintje heeft ze van me gestolen =)))

 2. K***y (geverifieerde koper)

  Nederland

  Het is zeer comfortabel in gebruik. Ik heb deze schilden gekocht om mezelf te beschermen tegen het coronavirus en nu ben ik erg tevreden!

 3. L***a (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik hou echt van de lichtheid van deze schilden. Ze zijn erg handig, beslaan niet

 4. J**y (geverifieerde koper)

  Nederland

  Het schild was eerst niet helder. Later realiseerde ik me dat er een beschermfolie op het schild zat en dat ik die vergeten was te verwijderen! Verwijder het voor gebruik!

 5. G**a (geverifieerde koper)

  Nederland

  Het schild is erg comfortabel en blijft goed zitten tijdens het gebruik. Maar ik wou dat we geen maskers meer hoefden te dragen…

 6. T***s (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik voel me erg veilig en zelfverzekerd met deze gezichtsbeschermer. Bedankt

 7. D**y (geverifieerde koper)

  Nederland

  Het zicht door het schild is heel duidelijk. Voor mij is dat het eerste en belangrijkste! Ik ben erg blij met mijn aankoop

 8. C***a (geverifieerde koper)

  Nederland

  Bescherming is leuk en voorziet in een ongelooflijke behoefte, vooral nu maskers verplicht zijn. Gemakkelijk mee te nemen en zelfs om film te kijken

 9. N***n (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik werk in een kliniek met herhaalde wekelijkse bezoeken. Ik had gezichtsmaskers nodig die duurzaam genoeg waren om te worden gedesinfecteerd en hergebruikt bij dezelfde patiënt. Ze werken geweldig en er zijn geen problemen met de zichtbaarheid.

 10. M**y (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik raad deze schilden ten zeerste aan en geef ze graag de welverdiende vijf sterren voor hun hoge kwaliteit en super bescherming!