Verstelbare Kniebeschermer

29.99

Aanbieding!

Verstelbare Kniebeschermer

29.99

Gratis verzending voor alle bestellingen

Beschrijving

Ondersteun en bescherm je knieschijf

De Ortorex pelotte stabiliseert de kniespieren en gewrichten. Door therapeutische compressie verhoogt het de bloedcirculatie, wat de uitwisseling van voedingsstoffen bevordert. Dit helpt niet alleen de pijn te verlichten, maar beschermt ook de knieschijf.

Verlichting van pijn
Onze protector biedt druk om de knieschijfpees te ondersteunen. Dit verlicht acute en chronische pijn door artritis, peesontsteking, verstuikingen en verrekkingen.
Snel herstel
Onze kniebeschermer verlicht de spanning op de knieschijf en houdt deze op zijn plaats. Hij bevordert het herstel na knieblessures of -operaties.
Blessurepreventie
De Ortorex Kniebeschermer verdeelt de belasting van de kniegewrichten naar de dijen en verzacht de schok van de landing. Hierdoor helpt hij schade aan de knieschijf te voorkomen.
Ademende stof

Het doorlaatbare materiaal zorgt voor luchtcirculatie om zweet af te voeren.

360°-ondersteuning

De Ortorex Pad biedt rondom bescherming aan de kniespieren, -banden en -gewrichten.

Aanpasbare dichtheid

De gespbanden zorgen voor compressie op maat en houden het kompres op zijn plaats.

Meer redenen om van onze pad te houden
Elastisch
Zacht
Niet-Beperkend
Antislip
Huidvriendelijk
Wasbaar
4.71
14 Beoordelingen Schrijf een review
95%
van de respondenten zou dit aanbevelen aan een vriend

Ratings Distribution

Reviewed by 14 customers
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. B***c (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik hou van dit kleine kussen en kon niet geloven dat het een verschil zou maken, maar dat doet het wel! Het beperkt de mobiliteit niet en glijdt niet naar beneden. Uitstekend ding! Bedankt!

 2. K****r (geverifieerde koper)

  Nederland

  Dit heeft enorm geholpen bij de osgood schlatters van mijn dochter in beide knieën. Ze droeg deze band vorige week voor het eerst op cross country kamp en zei dat ze geen pijn meer had. Geweldig product en goede prijs!

 3. Z***y (geverifieerde koper)

  Nederland

  Werkt geweldig! Ik heb een gereconstrueerde knieschijf en draag deze pas tijdens het sporten. Het helpt enorm. Een echte aanrader.

 4. P***y (geverifieerde koper)

  Nederland

  Geweldige kniebeschermer. Mijn dochter heeft in het verleden twee keer haar knie hyperext gebogen. Terwijl we op fysiotherapie wachtten, droeg ze deze kniebeschermer en het hielp haar de pijn te minimaliseren.

 5. E***l (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik was zo verbaasd dat zoiets simpels zo’n drastische verbetering kan brengen in het vermogen van mijn kinderen om om te gaan met Osgood-Schlatter pijnen. Een echte aanrader!

 6. A**y (geverifieerde koper)

  Nederland

  Sinds ik hem ongeveer een week dagelijks draag, is de zwelling in mijn knie bijna verdwenen. Het geeft me geweldige ondersteuning. Ik raad iedereen met knieklachten aan om dit eens te proberen.

 7. O***n (geverifieerde koper)

  Nederland

  Hebben mijn knieën echt geholpen, vooral tijdens lange duurlopen. De bandjes zijn erg comfortabel en ik merk niet eens dat ik ze draag, behalve dat de kniepijn minder wordt.

 8. S***t (geverifieerde koper)

  Nederland

  Dit hielp de pijn te verminderen die ik had met mijn lopersknie totdat ik de hoofdoorzaak kon vinden. Mooi en duurzaam, comfortabel. Geen klachten!

 9. V***r (geverifieerde koper)

  Nederland

  Ik kreeg knieklachten van het trainen op cross country. Ik kocht deze in de hoop mijn ongemak te verlichten en ik vind ze geweldig! De pijn is gestopt en ik train of speel geen wedstrijd meer zonder.

 10. I****a (geverifieerde koper)

  Nederland

  Werkt heel goed. Mijn knie doet geen pijn als ik hem draag.