⏰Utverkoop eindigt 23.05. ⏰ 50% KORTING + Gratis verzending

Hoe Magnetische Reflex Inlegzolen Werken

Wat zijn magnetische reflex inlegzolen?

Als je last hebt van gewrichtspijn, misschien door een verkeerde houding die te lang wordt aangehouden, kan de situatie worden opgelost met magnetische inlegzolen. Voor deze inlegzolen is geen recept nodig, dus ze kunnen worden gekocht door iedereen die er behoefte aan heeft.

De magnetische inlegzolen zijn gemaakt van ademende stof en schokabsorberende antistressgel. Ze hebben een lengte van 29 cm en kunnen daarom worden geknipt en aangepast aan de maat van elke schoen. Magnetische componenten zijn geïntegreerd in de inlegzool, gepositioneerd op de punten die voetreflexologie aangeeft als nuttig voor het uitvoeren van een effectieve ontspannende actie.

Magnetische reflexzolen komen van pas wanneer het nodig is om de spieren en gewrichten te ondersteunen of wanneer het nodig is om de houding te verbeteren om minder gewicht op de rug te leggen en te zorgen voor een betere beweeglijkheid van het hele lichaam.

Het mechanisme van magnetische reflexinlegzolen werkt

De magnetische veldtechnologie in de inlegzolen is in staat om continue druk uit te oefenen op de zenuwuiteinden onder de voetzool. Deze magneten hebben een hoog vermogen, waardoor de zelfmassage alle soorten pijn verlicht en de regeneratie stimuleert. De anti-stressgel in de structuur van de inlegzool zorgt voor een aangenaam gevoel van verlichting in de benen en rug bij stress en verlicht spier- en gewrichtspijn.

De magnetische inlegzolen zijn heel praktisch om in elk type schoen te stoppen, ze zijn wasbaar en kunnen vele malen hergebruikt worden met behoud van hun heilzame eigenschappen.

Wanneer is het nodig om magnetische inlegzolen te gebruiken?

Magnetische inlegzolen zijn geïndiceerd in gevallen waar pijnlijke situaties of pijnlijke plekken optreden, zelfs af en toe, die de gewrichten aantasten. Als het probleem niet medisch van aard is, maar te wijten is aan een slechte houding of overmatige belasting en een medische diagnose niet nodig is, kun je de situatie eenvoudig oplossen door magnetische inlegzolen in je schoenen te plaatsen.

Om de indicaties voor het gebruik van magnetische zolen duidelijker en begrijpelijker te maken, hebben we alle gevallen waarin ze nuttig blijken te zijn in een lijst samengevat:

 • Pijn aan de voeten en aan de gehele plantaris
 • Rugpijn door een slechte houding
 • Gegeneraliseerde spier- en gewrichtspijn, inclusief incidentele episodes
 • Pijn in zowel de benen en knieën als in de heupen
 • Migraine episodes
 • Verminderde mobiliteit
 • Sinuspijn
 • Abdominaal ongemak

In al deze gevallen is het voldoende om de inlegzolen gewoon in de schoenen te stoppen om onmiddellijk een weldadige verlichting te merken.

Voordelen van magnetische inlegzolen

Het gebruik van magnetische inlegzolen is bijzonder effectief bij het oplossen van problemen met gewrichts- en spierpijn. Het is dankzij de bijzondere constructie van het product dat deze voordelen kunnen worden gewaardeerd, we hebben het over de flexibiliteit van de materialen, de mogelijkheid om de maat aan te passen, de aanwezigheid van een speciale schokabsorberende gel en vooral de aanwezigheid van metalen magneten die meerdere gezondheidsvoordelen genereren.

Welke gezondheidsresultaten kun je verwachten met magnetische reflexzolen?

 • De rug zal genieten van een aangenaam gevoel van welzijn en lichtheid
 • De houding zal rechter en correcter zijn
 • Je ervaart een aangename massage
 • U zult voelen dat de spanning in de gewrichten als gevolg van de spanningen of trillingen die tijdens normale bewegingen worden gegenereerd, wordt verminderd
 • Verbeterde mobiliteit van spieren en gewrichten
 • Een aanzienlijke vermindering van pijn in de rug, benen maar ook in de armen
 • Algemeen welzijn van spieren en gewrichten
 • Zichtbare vermindering van pijn in de rug en ledematen
 • Een welbevinden van de hele voet, voetholte en rug
 • Meer bewegingsvrijheid bij motorische activiteit
 • Gevoel van lichtheid van de benen

Voor alle bovengenoemde voordelen moeten magnetische inlegzolen regelmatig worden gedragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jessica
Jessica B.
Held voor klantgeluk
Vragen hebben?
Onze bekroonde klantenservice staat voor u klaar
Email ons: [email protected]

Medische Disclaimer


De medische toestand van elk individu verschilt, en het gebruik van onze producten is niet gegarandeerd 100% doeltreffend voor iedereen.

Als u te maken heeft met een klinische ziekte of chronische pijn, raadpleeg dan uw arts voor medisch advies over uw medische toestand.

Elk product met 20% korting
Je korting verloopt over:
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0