Verstelbare Arm Sling Ondersteuningsband

24.99

Verstelbare Arm Sling Ondersteuningsband

24.99

Gratis verzending voor alle bestellingen

Beschrijving

Boost je herstelproces

Ervaar superieure ondersteuning met de Ortorex arm sling! Hij biedt de nodige stabiliteit en helpt extra schade te voorkomen.

Veelzijdig ontwerp

Onze sling kan gepositioneerd worden volgens uw individuele behoeften.

Hoogwaardig materiaal

De Ortorex-armband is gemaakt van zacht materiaal dat geen irritatie veroorzaakt. Het laat de huid ademen en voorkomt vochtophoping.

Verstelbare lengte

Je kunt de band inkorten voor een optimale pasvorm.

4.92
13 Beoordelingen Schrijf een review
95%
van de respondenten zou dit aanbevelen aan een vriend

Ratings Distribution

Reviewed by 13 customers
Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Daan (geverifieerde koper)

    Nederland

    De bekleding maakt een groot verschil. Beste draagband die ik heb gebruikt.

  2. Bram (geverifieerde koper)

    Nederland

    Zo comfortabel en verstelbaar. Geweldig voor dagelijks gebruik!

  3. R****n (geverifieerde koper)

    Nederland

    Deze armband is perfect voor iedereen die steun nodig heeft door een blessure of operatie. Hij is verstelbaar, goed gemaakt en heeft mijn herstel bespoedigd. Hij past perfect en geeft me de steun die ik nodig heb. Ik kan het 100% aanbevelen.

  4. T***s (geverifieerde koper)

    Nederland

    Ik had een mitella nodig om mijn arm te laten rusten en te voorkomen dat hij in een afhankelijke positie zou komen. Deze mitella is perfect. Ik kan hem zonder hulp van iemand omdoen en afdoen. Bedankt!

  5. C****e (geverifieerde koper)

    Nederland

    Deze draagdoek is ZO veel comfortabeler dan de standaard draagdoeken. Hij graaft niet in mijn nek en is comfortabel. Gemakkelijk verstelbaar om mijn hand in een bijna verticale positie te houden. Een echte aanrader.

  6. J****e (geverifieerde koper)

    Nederland

    Deze draagdoek is erg lang, maar je kunt hem inkorten voor een betere pasvorm. Gemakkelijk te gebruiken en zeer comfortabel. Zo’n eenvoudige oplossing om een verzwakte of geblesseerde arm te immobiliseren!

  7. B***y (geverifieerde koper)

    Nederland

    Ik ben dol op deze mitella! Het materiaal is zacht en gewatteerd. De klittenband is super kleverig en stevig. Ik vind het ook fijn dat hij niet de hele voorkant van mijn lichaam bedekt. Geweldige aankoop.

  8. E****a (geverifieerde koper)

    Nederland

    Ik ben zo blij dat ik deze arm sling heb gevonden. Het maakte mijn periode na de operatie veel gemakkelijker en comfortabeler dan ik had verwacht. Hij is eenvoudig te gebruiken, biedt uitstekende ondersteuning en is verrassend duurzaam. Aanbevolen!

  9. N***k (geverifieerde koper)

    Nederland

    Ik had een mitella nodig om mijn hand omhoog te houden na een operatie aan mijn duim. Deze eenvoudige mitella was absoluut perfect. Hij is heel gemakkelijk te gebruiken en gemaakt van materiaal van uitstekende kwaliteit. Een must voor wie zo’n ondersteuning nodig heeft.

  10. C***n (geverifieerde koper)

    Nederland

    Dit product is geweldig! Heel licht en zacht en het schuurt niet in mijn nek zoals een gewone draagdoek. Het biedt voldoende ondersteuning, maar de instructies zijn onhandig en onduidelijk.