Mannen Sauna Broek Zweet Legging

29.99

Mannen Sauna Broek Zweet Legging

29.99

Check zeker de maat in onzeMaattabel
Gratis verzending voor alle bestellingen

Beschrijving

Met gemak sneller in vorm komen

De Ortorex sauna legging is een must-have voor een productieve workout. Ze zijn een krachtige aanvulling op uw inspanningen om af te vallen. Of je nu gaat hardlopen, gewichtheffen of yoga doet, deze broek zal je doel dienen.

Comfortabel

Onze trainingsbroeken passen zich aan elke beweging van je lichaam aan. Je kunt vrij en comfortabel sporten zonder je beperkt te voelen. Ze voegen geen extra gewicht toe tijdens je workouts, zodat je beweeglijk en actief blijft.

Effectief

Bereik je fitnessdoelen sneller met de afslankbroeken van Ortorex! Ze maken gebruik van geavanceerde technologie om lichaamswarmte vast te houden en transpiratie te verhogen. Bovendien bevordert de hoge taille meer zweten in de buikstreek. Onze leggings helpen het vetverbrandingsproces te versnellen en, uiteindelijk, gewichtsverlies.

Duurzaam

Hoe zwaar de training ook is, onze leggings zijn ertegen bestand. Zelfs na veelvuldig gebruik zullen ze niet scheuren of hun functie verliezen.

Maattabel
  • Om jezelf op te meten:
  • 1. Ga rechtop staan met je armen natuurlijk langs je zij.
  • 2. Wikkel het meetlint rond het dunste deel van je taille en het volste deel van je heupen.
SizeLengthBust
cminchcminch
S-M72-7628.35-29.9292-9636.22-37.79
L-XL77-8130.32-31.8998-10238.58-40.16
2XL-3XL82-8632.28-33.86104-10840.94-42.52
4XL-5XL87-9134.26-35.83110-11443.31-44.88
4.83
13 Beoordelingen Schrijf een review
95%
van de respondenten zou dit aanbevelen aan een vriend

Ratings Distribution

Reviewed by 13 customers
Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Thijs T. (geverifieerde koper)

    Nederland

    Goede kwaliteit maar een beetje strak rond mijn taille.

  2. B***e (geverifieerde koper)

    Nederland

    De broek houdt effectief lichaamswarmte vast, stimuleert een hogere zweetproductie die helpt bij het afvallen. Goede stiksels en materialen, zeer flexibel, perfecte pasvorm, lichtgewicht en ademend op de juiste plekken. Zal zeker weer kopen!

  3. N**k (geverifieerde koper)

    Nederland

    De broek sluit mooi aan op de buik. Hij is rekbaar genoeg. Ik loop er veel mee en heb geen last van schuurplekken. Het materiaal stinkt niet. Ik zou hem aanraden.

  4. J**k (geverifieerde koper)

    Nederland

    Door deze broek zweet ik veel meer tijdens mijn workouts. Hij is makkelijk aan en uit te trekken. De kwaliteit van het materiaal is geweldig. Ik kon me geen beter product wensen om te helpen bij mijn reis om af te vallen!

  5. C****r (geverifieerde koper)

    Nederland

    Ik gebruik deze sweat leggings nu een paar weken en ik ben er erg blij mee. Ze passen me goed en laten me meer zweten dan normaal. Ze zijn heel gemakkelijk schoon te maken en drogen snel.

  6. T**y (geverifieerde koper)

    Nederland

    Deze broek is fantastisch! Ze helpen echt om de lichaamswarmte te verhogen. Ik heb gemerkt dat ik veel meer zweet. Het materiaal is comfortabel en gemakkelijk te wassen. Ik raad deze broek aan voor iedereen die intensiever wil trainen.

  7. M****d (geverifieerde koper)

    Nederland

    De broek werkt verrassend goed. Ik merkte dat ik veel meer zweet vasthield tijdens mijn workouts, wat geweldig is om die extra kilo’s kwijt te raken door water te verliezen. Het materiaal is rekbaar en voelt niet beperkend aan.

  8. K***n (geverifieerde koper)

    Nederland

    Ik kan niet geloven hoe goed deze saunabroek werkt! Ik zweet emmers vol tijdens het hardlopen. De pasvorm is strak maar comfortabel en het materiaal schuurt niet. Ik ben erg blij met mijn aankoop!

  9. H***y (geverifieerde koper)

    Nederland

    Ik vind deze saunabroek erg fijn. Ze helpen me meer te zweten en geven me het gevoel dat ik meer calorieën verbrand. Ze passen goed en zijn comfortabel. Het enige minpuntje is dat ze aan de huid plakken na zeer intensieve activiteiten en dat maakt het moeilijk om ze uit te trekken.

  10. G****e (geverifieerde koper)

    Nederland

    Deze broek is een geweldige aanvulling op mijn workouts. Ze helpen me meer te zweten, waardoor mijn oefeningen effectiever aanvoelen. Ze zijn comfortabel en beperken de bewegingsvrijheid niet. Het materiaal lijkt ook duurzaam.