Vrouwen Casual Lace-Up Sneakers Ademende Schoenen

34.97

Vrouwen Casual Lace-Up Sneakers Ademende Schoenen

34.97

Check zeker de maat in onzeMaattabel
Gratis verzending voor alle bestellingen

Beschrijving

Geef je stijl een boost, verhoog je comfort

De Ortorex vetersneakers zijn ideaal om elke dag te dragen. Ze zijn lichtgewicht, ademend en niet beperkend. Door hun veelzijdigheid zijn ze een must-have aanvulling op je garderobe. Bovendien garandeert het robuuste ontwerp langdurig gebruik.

Duurzaam
Dankzij de hoogwaardige materialen en sterke stiksels zijn deze sneakers bestand tegen scheuren en slijtage. Ze behouden na verloop van tijd hun functie en uiterlijk.
Lichtgewicht
Onze mesh sneakers doen je vergeten dat je iets aan je voeten draagt. Zelfs na een hele dag lopen raak je niet vermoeid.
Flexibel
De Ortorex sneakers passen zich aan elke stap aan, zodat je makkelijk kunt bewegen. Ze belasten je voeten niet en veroorzaken geen pijn bij langdurig dragen.
Mesh stof

Deze sneakers bevorderen actieve luchtcirculatie, waardoor je minder snel zweet. Ze helpen je om je voeten gezond en geurvrij te houden.

Dikke zool

Onze sneakers met vetersluiting minimaliseren de belasting op je voeten en gewrichten. Ze bieden blijvend comfort en voorkomen vermoeidheid tijdens lange wandelingen.

Stijlvol ontwerp

De causale sneakers van Ortorex zijn een perfecte aanvulling op je garderobe. Hun minimalistische ontwerp past bij elke outfit en laat je er trendy en modern uitzien.

Maattabel
  • OM UW VOETEN VOOR SCHOENEN TE METEN:
  • 1. Ga op blote voeten staan ​​met je hiel tegen de muur.
  • 2. Plaats een liniaal evenwijdig aan uw voet op de vloer met het uiteinde van de liniaal tegen de muur.
  • 3. Zoek de lengte vanaf de muur tot het uiteinde van je langste teen.
SIZEUSUKEUFOOT LENGTH
cminch
365.5437239.06
3764.537.523.59.25
386.5538249.45
3975.53924.59.65
4086.540259.84
418.574125.510.04
4.83
15 Beoordelingen Schrijf een review
95%
van de respondenten zou dit aanbevelen aan een vriend

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. A*****e (geverifieerde koper)

    Nederland

    Deze schoenen zijn zo comfortabel dat ik er ondersteboven van ben! Ze zijn schattig, functioneel en perfect voor lange wandelingen! Erg stijlvol en lichtgewicht. Ik raad ze ten zeerste aan

  2. L***n (geverifieerde koper)

    Nederland

    Ik maakte me zorgen toen ik ze bestelde, maar ik vind deze sneakers eigenlijk heel leuk. Ze passen perfect. Lekker strak, maar niet te strak op mijn tenen. Ik heb ze gekocht voor algemeen sportief gebruik en ik denk dat ze prima voldoen.

  3. J***e (geverifieerde koper)

    Nederland

    Dit zijn de meest lichtgewicht schoenen die ik ooit heb gedragen. Ze zijn erg comfortabel en hadden voor mij geen inloopperiode, gewoon meteen goede kwaliteit!

  4. S***h (geverifieerde koper)

    Nederland

    Ik heb deze sneakers gekocht om mee naar de sportschool te gaan en ze zitten zo comfortabel dat het voelt alsof je op wolken loopt! Beste paar sneakers op de markt! Een echte aanrader!!!

  5. E***a (geverifieerde koper)

    Nederland

    Deze sneakers hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De ademende stof houdt mijn voeten fris, zelfs na een lange dag. Ze zijn licht en zeer comfortabel. Ik ben van plan om nog een paar te kopen!

  6. K***e (geverifieerde koper)

    Nederland

    Ik heb deze schoenen voor mijn werk gekocht. Ze zitten geweldig! Mijn voeten doen nooit pijn en ze zijn heel gemakkelijk te wassen! Ik heb er veel complimenten over gekregen!

  7. L*****y (geverifieerde koper)

    Nederland

    Ik vind het geweldig hoe de sneakers aanvoelen als een paar sokken. Erg comfortabel met een goede ondersteuning. Ik ga ook andere kleuren kopen. Ik loop veel op mijn werk en deze zijn daar erg comfortabel voor.

  8. H****y (geverifieerde koper)

    Nederland

    Ik ben altijd op zoek naar comfortabele schoenen en kwam deze sneakers tegen. De demping is eersteklas, ze zijn ongelooflijk licht en ademen zo goed. Ik gebruik ze om te wandelen en kan ze niet genoeg aanbevelen!

  9. J**n (geverifieerde koper)

    Nederland

    Ik vind deze schoenen geweldig! Ik zou alleen willen dat ze wat meer ondersteuning voor de voetboog hadden. Maar ik vind het heerlijk dat ze ademend en licht zijn. Ze zijn perfect voor casual wear of hardlopen.

  10. P***y (geverifieerde koper)

    Nederland

    De sneakers zitten heerlijk en ademen ontzettend goed. De veters zijn echter iets langer dan nodig. Maar dat heeft geen invloed op de algehele prestaties van de schoenen, die uitstekend zijn.